Sand & Salt

Welkom bij Sand en Salt!
 
Het enige echt restaurant van Costa Duffla.
 
Reserveren kan via deze link.
 
Wees er op tijd bij want de plaatsen zijn beperkt!
 
Nick Levens en Ilse Witlox hadden altijd al een passie voor koken en het organiseren van etentjes. Beiden zijn ze actief in de ‘live entertainment’ sector en hebben ze samen al heel wat waters doorzwommen. 
 
Toen de opportuniteit zich voordeed om het gekoesterde idee van een pop-up restaurant tot leven te brengen, twijfelden Nick en Ilse geen moment om deze kans met beide handen aan te grijpen. Het was altijd al een droom geweest van het duo om hun passie voor koken en gastvrijheid te delen met anderen, en nu was het moment daar om deze droom werkelijkheid te maken.
 
Met vastberadenheid en toewijding werkten Nick en Ilse aan het samenstellen van het menu. Door te zorgen voor een gevarieerd en uitgebreid menu, wordt ervoor gezorgd dat elke gast zich welkom voelt en kan genieten van een smaakvolle en bevredigende maaltijd. Het ruime aanbod op het menu zorgt er tevens voor dat gasten keer op keer terug kunnen komen om meer culinaire hoogstandjes te ontdekken.
 
Naast het originele menu hebben ze voor hun gasten ook een selectie gemaakt van heerlijke wijnen die perfect passen bij de gerechten. Alsook hebben we een aangepast bier assortiment samengesteld dat goed samengaat met de verschillende smaken van de gerechten. 
 
Ilse zal zich vooral toespitsen op het organisatorische in de zaal en Nick zal je vooral vinden in de keuken achter het kookvuur.
Nick en Ilse streven ernaar om hun gasten te verwennen en te verrassen met een totaalbeleving waar elk detail belangrijk is.

*Klik om de afbeelding op originele grootte te bekijken.