Costa Duffla_logo 2024_no margin
Powered_By_Van_Mossel

COSTA DUFFLA

Insmeren maar, want ook dit jaar sluiten we de zomervakantie af op de gezelligste plek van Duffel. Van donderdag 15 t.e.m. 25 augustus haalt Costa Duffla haar tent, strandstoelen en parasols terug uit de strandcabine voor een ongeziene knaller van formaat. Laat je onderdompelen in ons brede aanbod aan vrijetijdsactiviteiten en geniet van allerhande verfrissingen aan onze beachbar. Een team van meer dan 200 vrijwilligers zal er weer alles aan doen om jong en oud aan democratische prijzen te voorzien van 10 dagen strandplezier.

Costa Duffla - Sinds 2013

VAKANTIEPLANNING & PROGRAMMA

Muziek

Muziek

Smeer die dansbenen maar in met factor 50, want de dansvloer ligt klaar en mag opgewarmd worden.
Geniet elke avond van DJ-performances en verschillende live-acts.

Sport

Sport & spel

Mag het voor jou wat meer zijn dan dansen en in het zonnetje baden?
Schrijf je dan in voor één van onze sportactiviteiten. Ons overzicht vind je hier.

Eten en drinken

Geen goesting of tijd om te koken? Naast onze verschillende foodtrucks, voorzien wij dit jaar ook een echt restaurant! Vergeet niet te reserveren want de plaatsen zijn beperkt en de menu is om van te smullen!
Met aangepaste bieren, wijnen of iets fris.

Costa DUFFLA, dat zijn al 12 spetterende edities.
OF LIEVER: 1452 UREN STRANDPLEZIER, 3624 KUUB ZEEZAND EN 5 VERMISTE VOLLEYBALLEN.

PRAKTISCH NAAR COSTA DUFFLA

Costa Duffla is gelegen aan het plein aan de G. Van der Lindenlaan. Je wagen kan je simpelweg naast ons strandje parkeren. Ook zal er plaats zijn voor je fiets of step in onze fietsenstalling. Ben je te voet? Dan hoef je enkel binnen te wandelen, want toegang is gratis!
Je food & drinks kan je cash of met je bankkaart betalen, als je wil zien wat we als verfrissing of lekkers aan te bieden hebben kan je dit raadplegen door hieronder verder te klikken.

 

Meer info     Food & Drinks

Praktisch-naar-costa

Heb je de smaak al te pakken? Of heb je nog wat overtuiging nodig?
Bekijk hierboven de aftermovie van Costa Duffla 2023 en proef alvast voor hoe jouw zomer in 2024 er uit zou kunnen zien.

Heb je de smaak al te pakken? Of heb je nog wat overtuiging nodig?
Bekijk hierboven de aftermovie van Costa Duffla 2022 en proef alvast voor hoe jouw zomer in 2023 er uit zou kunnen zien.